BLUE BAY GOLF & BEACH RESORT CURACAO

Het Blue Bay Golf & Beach Resort op Curaçao ligt op een voormalige plantage en biedt een prachtige 18-holes golfbaan en een privéstrand.

Het resort beschikt over 2 verschillende accommodatie types die verspreid liggen over het terrein, dat verdeeld is in 2 secties. Elke sectie heeft een eigen zoetwaterzwembad met strandstoelen. De accommodaties verschillen in stijl, inrichting en afstand tot het strand, maar ze zijn allemaal voorzien van een volledig uitgeruste keuken, 1-3 slaapkamers met airconditioning, een woonkamer, kabel-tv en een eigen veranda met een prachtig uitzicht over het resort.

Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort beschikt over 3 restaurants en een strandbar, waar u kunt genieten van een perfect ontbijt, een heerlijke snack of een Caribische cocktail bij zonsondergang. U kunt heerlijk gaan zwemmen in het kristalheldere water en u kunt ook gaan duiken met de Padi 5-duikschool van het resort.

De receptie en de winkel Golf Pro bevinden zich beide in het onlangs gerenoveerde Plantation House, waar u uw afslagtijd kunt reserveren, uw kamercode ontvangt of uw drankje bestelt terwijl u van een prachtig uitzicht geniet.