BON BINI SEASIDE RESORT CURACAO

Het Bon Bini Sea Side Resort ligt op 5 minuten wandelen van het strand Mambo Beach. Het beschikt over een buitenbad, zonneterrassen en tuinen. De accommodatie biedt bungalows met airconditioning en een panoramisch uitzicht. U kunt in de hele accommodatie gebruikmaken van gratis WiFi.

Alle bungalows zijn kleurrijk ingericht in plantagestijl. Ze bestaan uit 1 of 2 slaapkamers, een woonruimte met een eethoek, een goed uitgeruste kitchenette en een balkon. Verder vindt u in de bungalows ook een flatscreen-tv met kabelzenders, een telefoon en een badkamer met een douche.

Tijdens uw verblijf in het Bon Bini Sea Side Resort kunt u diverse restaurants uitproberen aan het nabijgelegen Mambo Beach, terwijl er nog meer eetgelegenheden zijn in het centrum van Willemstad, op 10 minuten rijden van het hotel. De accommodatie biedt 2 keer per dag een gratis pendeldienst naar een nabijgelegen supermarkt.

De internationale luchthaven Hato is met de auto in 25 minuten te bereiken. In het centrum van Willemstad vindt u tal van winkelcentra en bars.