HERSHER STUDIO'S & APARTMENTS CURACAO

Het Hersher Studio's & Apartments heeft een centrale ligging in de hoofdstad Willemstad, op 15 minuten rijden van de Sint Annabaai. Het biedt barbecuefaciliteiten en gratis WiFi in de hele accommodatie.

De moderne studio's en appartementen beschikken over airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer met een douche. Alle accommodaties zijn voorzien van een keuken met een eethoek, een koelkast, een fornuis en keukengerei.

In de Hanenberg Zone, op 5 km van het Hersher Studio's & Apartments, kunt u onder meer pizza en Chinees eten. Er liggen ook levensmiddelenwinkels in de omgeving.

De eigenaren van het Hersher kunnen excursies over het eiland voor u regelen. Het zeeaquarium van Curaçao bereikt u in 10 minuten rijden.

Deze accommodatie bevindt zich op 7 minuten rijden van de Jan Thielbaai en op 15 minuten rijden van de aloë-veraplantage en de struisvogelboerderij. Mambo Beach bereikt u in 10 minuten rijden en de internationale luchthaven Hato ligt op 30 minuten rijden. Het strand Caracasbaai bevindt zich op 5 minuten.