MY DREAM APARTMENTS CURACAO

My Dream Apartments is een complex met ruime appartementen in de buurt van het nationaal park Christoffel, in Lagun. Elke accommodatie biedt een prachtig uitzicht op de bergen en gratis WiFi. De Caribische Zee is vlakbij.

In elk appartement van My Dream Apartments is overal airconditioning beschikbaar. Verder vindt u er een kitchenette, kabel-tv en een eigen balkon. U kunt er ook van gedeelde barbecuefaciliteiten gebruikmaken. Of u strijkt neer op het gedeelde terras.

Op 200 meter afstand van het complex wemelt het van de restaurants met nationale en internationale maaltijden. En mocht u liever zelf maaltijden bereiden in uw appartement, dan vindt u op nog geen 200 meter afstand een supermarkt.

In de omgeving kunt u een scala aan buitenactiviteiten ondernemen, zoals snorkelen, duiken, vissen en wandelen in het nationaal park.

Willemstad, met winkels en bezienswaardigheden, is per auto in 40 minuten bereikbaar. De afstand naar de internationale luchthaven van Curaçao bedraagt 28 km vanaf My Dream Apartments.