CHAMPARTMENTS GROUP TRAVEL CURACAO

CHAMPARTMENTS GROUP TRAVEL CURACAO

Perfect voor groepen tot 32 gasten, met name voor familiebijeenkomsten, multi generationele vakanties, in een luxe sfeer met volledige privacy. We hebben Groepstarieven voor elk type groep!

Wedding op Curacao?

Bent u van plan uw bruiloft op Curacao en u wilt dat uw familie en of andere gasten om mee te doen op deze speciale dagen en je wilt ze allemaal in de buurt. Dit mini-Resort biedt u de mogelijkheid voor een geweldig verblijf. Maximaal 14 gasten kunnen deelnemen aan uw groep en bij u blijven al uw belangrijke dagen. Zelfs uw receptie op het terrein kan een speciaal karakter en veel plezier te maken uw speciale verblijf.

Overige informatie

Het White Villas Resort ligt in de nabijheid van de trendy stranden van Jan Thiel met goede restaurants en gratis uitgaansgelegenheden. De hoofdstad van Wlemstad met leuke winkels en diverse luxe winkelcentra, zoals "Suikertuintje" en de ' Promenade ' ligt op 15 minuten afstand.

En omdat de Villa op slechts 2 minuten van de trendy Jan Thiel stranden ligt, zoals Zanzibar, Papagayo Beach en Mambo Beach, heeft Villa Cristal alles wat u nodig heeft om te genieten van het allerbeste op Curaçao.