WHITEHOUSE LAGUN APARTMENTS CURACAO

Whitehouse Lagun Apartments

Whitehouse Lagun Apartments ligt in Lagun, in de buurt van het strand Playa Jeremi en het strand Playa Lagun, en biedt accommodatie met gratis privéparkeren.

De units met airconditioning hebben een tegelvloer, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis WiFi, een kledingkast, een woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een patio, en bieden uitzicht op de zee. Verder heeft elke unit een zithoek en een eethoek.

Het appartement beschikt over een barbecue.

In de omgeving u wandelen en snorkelen, en Whitehouse Lagun Apartments kan.

Whitehouse Lagun Apartments ligt in Lagun, in de buurt van het strand Playa Jeremi en het strand Playa Lagun, en biedt accommodatie met gratis privéparkeren. De units met airconditioning hebben een tegelvloer, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis WiFi, een kledingkast, een woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een patio, en bieden uitzicht op de zee. Verder heeft elke unit een zithoek en een eethoek. Het appartement beschikt over een barbecue. In de omgeving u wandelen en snorkelen, en Whitehouse Lagun Apartments kan een huurauto voor u regelen. Het nationaal park Christoffelpark ligt op 14 km van de accommodatie.