Zeilen met een Catamaran

Charter All-Inclusive

Stel je de privacy en intimiteit voor van het delen van een boot met je eigen groep vrienden en familie. BlueFinn Charters biedt trips rond het eiland Curaçao en levert de ultieme all-inclusive cruise op het water aan boord van uw eigen privézeilcatamaran of Power Yacht. Compleet met professionele kapitein en bemanning, zal uw groep genieten van eersteklas service en een persoonlijke charterervaring.

Waarom prive charteren?

Een full-boat charter heeft veel voordelen ten opzichte van een onafhankelijk geboekte reis. Een charter biedt uw familie of groep exclusiviteit, flexibiliteit en in de meeste gevallen zelfs besparingen! Dagprogramma's, programma's aan boord, activiteitenniveau en zelfs maaltijdservice kunnen worden aangepast aan de interesses, vaardigheid en het budget van uw groep. Onze kapitein kan u adviseren over de juiste bestemming of cursus voor uw groep.

Bemande Charters

Al onze charters zijn volledig bemand chartervluchten, uitgerust met een ervaren en professionele kapitein en bemanning. Wij bieden geen charterschepen aan. Wij geloven dat de kapitein en de bemanning een integraal onderdeel zijn van expeditiecruises en dat hun ervaring en expertise essentieel zijn voor een veilige en succesvolle reis.