CURACAO AVILA BEACH HOTEL

Boek hier uw Vakantie in één van de mooiste Hotels van Curacao.

Voor alle vragen kunt u bellen of mailen

Avila Beach Hotel

Twee witte zandstranden, Avila Welness Club en Santai Spa met moderne Technogym apparatuur. Business center. In nity zwembad met zonnedek. Twee keer per dag op doordeweekse dagen een shuttlebus naar het centrum van Willemstad. Avila Boutique. Excursiebalie om gemakkelijk excursies te boeken. Budget Autoverhuur. Octagon Museum. Korting  bij Old Quarry golfbaan. 

Kamers & Appartementen

La Belle Alliance vleugel met 40 deluxe kamers en 10 appartementen in klassieke stijl Ocean Front Blues vleugel met 20 kamers allen met een waanzinnig zicht op zee. Boeken 

Octagon vleugel met 67 moderne kamers (Superior, Preferred, Deluxe en Extra Toegankelijk) verdeeld in verschillende kamertypes en één indrukwekkende Bolivar Suite. Boeken 

Alle kamers zijn voorzien van : Gratis Wi-Fi internet Airconditioning Terras/Balkon, Flat Screen TV met kabel Kluisje, Fohn, Koffiezetapparaat, Mini Koelkast.

:: OVER AVILA :: KAMERS & APPARTEMENTEN :: RESTAURANTS & BARS :: DINER OP HET STRAND ::

:: EVENEMENTEN :: WELNESS :: TROUWEN :: BUSINESS :: FOTO GALLERY :: AVILA WELNESS CLUB ::

 

Boek een hotel op Curacao dat romantische aanbiedingen heeft

Curacao is ideaal voor een huwelijksreis, sommige hotels hebben zelfs speciale aanbiedingen voor pasgetrouwden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uniek en romantisch diner voor twee op een verlaten strand of romantisch gedecoreerde hotelkamers. Goede hotels bieden meestal romantische pakketten met allerlei extra’s om samen met uw partner optimaal van uw op Curacao geplande huwelijksreis te genieten. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden zodat u zeker weet dat alles voor u geregeld kan worden. 

Curacao is ideaal voor een huwelijksreis, sommige hotels hebben zelfs speciale aanbiedingen voor pasgetrouwden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uniek en romantisch diner voor twee op een verlaten strand of romantisch gedecoreerde hotelkamers. Goede hotels bieden meestal romantische pakketten met allerlei extra’s om samen met uw partner optimaal van uw op Curacao geplande huwelijksreis te genieten. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden zodat u zeker weet dat alles voor u geregeld kan worden. Meer info►

Uw huwelijksreis naar Curacao is compleet met spa. Meer info ►

Wees slim en boek direct via ons online reserveringssysteem en selecteer uw gratis pendeldienst naar de luchthaven (heen en terug) in stap 4 van het boekingsproces.

Uw verblijf direct via het hotel boeken heeft zo haar voordelen! Geniet van de beste kamerprijzen én een gratis (gedeelde) shuttle service of boek een prive-transfer voor het speciale tarief van slechts US $24 pp (retour) van en naar de luchthaven Hato op Curacao. Wees slim en boek direct via ons online reserveringssysteem en selecteer uw gratis pendeldienst naar de luchthaven in stap 4 van het boekingsproces. Niet geldig voor boekingen via e-mail.

Boek uw verblijf via onze online booking engine.

Voor alle vragen kunt u bellen ( Tel: +5999 - 4614377 ) mailen 

Penstraat 130  Willemstad, Curaçao
Tel: +5999 - 4614377 or
1-800-747-8162 (USA & Canada)

E: info@avilabeachhotel.com